Jarná cena Petržalky štartuje dostihovú sezónu

NETKY.SK • 12 Apríl 2014, 15:06 • 2 min
Jarná cena Petržalky štartuje dostihovú sezónu

BRATISLAVA - V bratislavskej Petržalke pokračuje tradícia dostihových pretekov, sezónu odštartuje Jarná cena Petržalky. V nedeľu 13. apríla uvidia návštevníci Závodiska v Starom háji o 14:00 úvodný dostih steeplechase na 3 800 metrov, ktorý tento rok pokračuje svojím 41. ročníkom. Informovala o tom Petržalka na svojej oficiálnej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

„Verím, že Jarná cena Petržalky bude pre divákov napínavá a atraktívna, podobne ako tie minuloročné. Priaznivci steeplechace nepochybne uvidia prvotriedne výkony, krásne kone, ale určite sa budú mať na čo pozerať počas celej dostihovej sezóny,“ povedal petržalský starosta Vladimír Bajan, pod ktorého záštitou sa úvodný pretek koná. Dostihy v Starom háji pokračujú Veľkou aprílovou cenou 20. apríla a Cenou trojročných žrebcov a kobýl 27. apríla. V máji milovníci koní môžu prísť na klasické dostihy. Jarná cena kobýl bude 18. mája, o týždeň neskôr bude Veľká jarná cena. Lákadlom sezóny bude 8. júna už 36. ročník medzinárodného mítingu Turf gala. Platí to aj o preteku Slovenské derby 20. júla s vrcholom dostihov o modrú stuhu, ktoré sú najvýznamnejším zápolením o anglického plnokrvníka sezóny. Pre divákov okrem pretekov pripravili aj sprievodné podujatia, ako napríklad súťaž o najelegantnejší dámsky klobúk, tomboly, detské atrakcie, tanečno-spevácke vystúpenia, vozenie detí na koníkoch či rôzne gurmánske špeciality.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies