Jarmila z Novej Dubnice napadla svojho druha a zlomila mu nos, hrozí jej 12 rokov za mrežami

NETKY.SK • 22 December 2016, 14:37 • 2 min
Jarmila z Novej Dubnice napadla svojho druha a zlomila mu nos, hrozí jej 12 rokov za mrežami

TRENČÍN - Za napadnutie druha hrozí 55-ročnej Jarmile z Novej Dubnice väzenie. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, žena a jej tiež 55-ročný druh Pavol, obaja opití, sa v utorok 20. decembra večer okolo 20:00 pohádali.

slovakia

left justify in out

Jarmila potom vzala zo stola prázdnu sklenú fľašu a Pavla sediaceho na posteli ňou udrela do hlavy. Po údere spadol na zem. Jarmila ho však ešte opakovane kopla do tváre a chrbta a s nožom v ruke sa mu vyhrážala zabitím. Zahnala sa naňho rukou, v ktorej mala nôž, Pavol však nôž zachytil. Muž pri útoku svojej družky utrpel viaceré poranenia, zlomeninu nosa, množstvo modrín a rezné rany na ruke.

 

Jarmilu, v minulosti desať krát súdne trestanú, po predchádzajúcom súhlase prokurátora obvinili a umiestnili do policajnej cely. Trenčiansky policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvinenej. Žena je obvinená z pokusu o ublíženie na zdraví a z nebezpečného vyhrážania. Ak sa jej skutky dokážu, hrozí je väzenie, a to na päť až dvanásť rokov, dodala Antalová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona