Jared Leto si v pripravovanom filme zahrá Hugha Hefnera

NETKY.SK • 4 Október 2017, 08:47 • 2 min
Jared Leto si v pripravovanom filme zahrá Hugha Hefnera

LOS ANGELES - Americký herec Jared Leto stvárni v pripravovanom životopisnom filme zakladateľa pánskeho magazínu Playboy Hugha Hefnera, ktorý zomrel minulý týždeň v stredu vo veku 91 rokov.

slovakia

left justify in out

Film, ktorého názov zatiaľ nie je známy, bude režírovať Brett Ratner. Ten po Hefnerovej smrti vyhlásil, že zakladateľ Playboya bol "jedným z najväčších mediálnych a kultúrnych priekopníkov v dejinách a bol zodpovedný za väčšinu významných spoločenských hnutí - za slobodu prejavu, ľudské práva a sexuálnu slobodu".

 

Film je v ranom štádiu prípravy a nie sú známe žiadne detaily o jeho dejovej línii. Snímka môže zachytávať obdobie, keď si Hefner vypožičal 8000 dolárov na vydanie prvého čísla Playboya v roku 1953 a odštartoval jeho existenciu s fotografiami nahej Marilyn Monroeovej, ktoré boli po prvý raz publikované o štyri roky skôr.

 

Jared Leto (45) je držiteľom Oscara i Zlatého glóbusu za stvárnenie transrodovej ženy v dráme Klub poslednej nádeje (2013). Zároveň je spevákom rockovej skupiny Thirty Seconds to Mars.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies