Jared Leto a Chris Evans rokujú o rolách v Dievčati vo vlaku

NETKY.SK • 22 September 2015, 13:49 • 2 min
Jared Leto a Chris Evans rokujú o rolách v Dievčati vo vlaku

BRATISLAVA - Americkí herci Jared Leto a Chris Evans rokujú o úlohách v adaptácii románu Dievča vo vlaku (2015) britskej spisovateľky Pauly Hawkins.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. Film pripravuje spoločnosť DreamWorks. Na režisérsku stoličku sa posadí Tate Taylor. Scenár napísala Erin Cressida Wilson. Produkcie sa ujal Marc Platt. Výkonnými producentmi sú Jared LeBoff a Celia Costas. Hotovú snímku chcú verejnosti predstaviť na budúci rok.


Hlavnou hrdinkou románu je nezamestnaná alkoholička Rachel, ktorá každé ráno cestuje tým istým vlakom do Londýna, pozoruje okolité domy a má pocit, že obyvateľov jedného z nich pozná. Volá ich Jess a Jason. Jedného dňa uvidí, ako Jess sedí na terase, keď ju objíme neznámy muž. Neskôr sa v novinách dočíta, že tá žena sa volá Megan Hipwellová a je nezvestná.

 

Rachel si zahrá Emily Blunt. „Príbeh sa presunul do New Yorku, no ja ju stvárnim ako Britku. S Tateom sme sa tak rozhodli iba nedávno. Snažím sa nezaťažovať tým, čo si o mne budú myslieť ľudia. Spravím to tak, ako chcem,“ povedala 32-ročná rodáčka z Londýna pre BBC. Diváci a diváčky v snímke uvidia napríklad aj Rebeccu Ferguson, ktorá stvárni Annu, súčasnú manželku Rachelinho exmanžela, či Haley Bennett v úlohe Megan. Toma, bývalého manžela hlavnej hrdinky, by si mal zahrať Evans a oscarový Leto by sa mal vo filme objaviť ako Meganin manžel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona