Jarábkovi chýba v Trnave kvalitný útočník

NETKY.SK • 13 Február 2015, 13:08 • 2 min
Jarábkovi chýba v Trnave kvalitný útočník

BELEK - Tréner futbalistov Spartaka Trnava Juraj Jarábek nemohol byť spokojný s úvodným vystúpením mužstva na sústredení v Turecku, jeho zverenci podľahli nováčikovi japonskej J-League Šonan Bellmare vysoko 1:4. Za nepriaznivého stavu 0:3 strelil po zmene strán jediný gól "andelov" Erik Sabo z pokutového kopu.

slovakia

left justify in out

"Zápas nám ukázal veľa, vyzliekol nás donaha. Hodnotí sa mi ťažko, prehrali sme vysokým rozdielom. Samozrejme, že hráme o renomé klubu, no v tejto fáze prípravy nejde až tak o výsledok, ktorý považujem za vysoký, ale aj dosť krutý. Do 25. minúty tomu nič nenasvedčovalo. Potom sme dostali prvý lacný gól po ľahkých stratách lopty v strede ihriska. V druhom polčase sme sa zlepšili, urobili sme zmeny na poste stopéra. Prestriedali sme my aj súper. Za stavu 1:3 sme si utvorili šance, ale nepremenili sme ich a v závere sme opäť inkasovali zbytočný gól, keď sme pri štandardke na šestnástke nepokryli hráča," citoval oficiálny klubový web slová kouča Spartaka. 

 

Hoci si Trnavčania vypracovali príležitosti na skórovanie, v zakončení neboli efektívni. "Potrebujeme kvalitného útočníka. V zápase proti japonskému tímu sa vpredu vyrotovali Mikovič, Sládek aj Cléber, ale chýba nám typický hrot," poznamenal ďalej 52-ročný trnavský kouč. 

 

Možno by ním mohol byť srbský útočník Admir Kecap, ktorý prišiel na skúšku z prvoligového klubu Novi Pazar. Za trnavským mužstvom pricestoval iba v deň zápasu. "Pôvodne sme ho ani nechceli nasadiť do tohto stretnutia, keďže má za sebou dlhú cestu. Chceme, aby sa aklimatizoval na prostredie a zoznámil s kolektívom, šancu dostane," dodal Juraj Jarábek na margo 27-ročného srbského zakončovateľa. 

 

Druhé prípravné stretnutie na sústredení v Turecku odohrajú futbalisti Spartaka v sobotu 14. februára o 14.00 h SEČ proti maďarskému prvoligovému klubu DVSC Debrecín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies