Jarábek chce hrať s Trnavou pútavo, nie "prekopávanú"

NETKY.SK • 26 Február 2014, 13:18 • 2 min
Jarábek chce hrať s Trnavou pútavo, nie "prekopávanú"

TRNAVA - "Mužstvo má kvalitu a verím, že nám ľudia budú držať palce," praje si tréner Spartaka Juraj Jarábek.

slovakia

left justify in out

Jarná časť futbalovej Corgoň ligy 2013/2014 už klope na dvere, po jeseni šiesty tím Spartak Trnava ju odštartuje v sobotu 1. marca o 14.30 h proti zachraňujúcej sa Nitre. Tradičný účastník najvyššej slovenskej súťaže mal rovnaké starosti v uplynulom ročníku, keď sa medzi elitou udržal na úkor Prešova až na poslednú chvíľu. Teraz by na jar rád zabojoval o čo najvyššie umiestnenie.

 

"Najmä chceme hrať dobrý futbal. Trnavský divák je vďačný a chce vidieť pútavú kombinačnú hru s mnohými šancami, žiadnu 'prekopávanú'. Spôsob hry postupne budujeme a som presvedčený, že s kvalitnejšími ihriskami sa dostaví aj lepší herný prejav," uviedol na oficiálnej internetovej stránke klubu tréner Juraj Jarábek. 

 

Trnavčanom patrí v tabuľke po jeseni 6. miesto so ziskom 28 bodov a skóre 26:29, za tretím Ružomberkom však zaostávajú iba o tri body. "Hľadali sme stopéra, potom sa však 'objavil' Patrik Čarnota, ktorý zapadol veľmi solídne. Hlavu zdvihol Martin Tóth, v príprave hral skutočne veľmi dobre, tak, ako som ho poznal kedysi. Aj to svedčí o tom, že každý hráč sa potrebuje v trnavskom prostredí určitý čas adaptovať. Mužstvo má kvalitu a verím, že nám ľudia budú držať palce," doplnil Jarábek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies