Japonský umelec Miyavi si zahrá v snímke Angeliny Jolie Unbroken

NETKY.SK • 12 Október 2013, 18:14 • 2 min
Japonský umelec Miyavi si zahrá v snímke Angeliny Jolie Unbroken

BRATISLAVA - Film bude adaptáciu bestselleru Nezlomený (2010) spisovateľky Laury Hillenbrand.

slovakia

left justify in out

Japonský spevák a hudobník Miyavi bude účinkovať v snímke Unbroken, ktorú bude režírovať herečka Angelina Jolie. Tridsaťdvaročný umelec vo filme stvárni japonského dozorcu Mutsushiro Watanabe. ''Nebol som si istý, či by som si mal na chvíľu od hudby oddýchnuť a venovať sa tejto úlohe. Po tom, ako som sa stretol s Angie, som si uvedomil, že hlavnou témou príbehu je odpustenie. Práve toto ma oslovilo, pretože práve to sa snažím vyjadriť prostredníctvom hudby,'' vyjadril sa Miyavi.

Snímka Unbroken bude adaptáciou bestselleru Nezlomený (2010) spisovateľky Laury Hillenbrand o olympijskom bežcovi Louisovi Zamperinim, ktorý počas vojny prežil haváriu lietadla a 47 dní strávil na mori v záchrannom člne. Následne ho našli Japonci a dostal sa do zajateckého tábora, kde strávil dva roky. Zažil tam neľudské zaobchádzanie a kruté fyzické týranie. Neskôr ho prenasledovali nočné mory a mal psychické problémy. Nakoniec sa obrátil na Boha a odpustil svojim trýzniteľom.

O scenár sa postarali bratia Ethan a Joel Coenovci. Zamperiniho stvárni Jack O'Connell a jeho spoluväzňa Johna Fitzgeralda bude hrať Garrett Hedlund. Film by mali dokončiť do decembra budúceho roka. Miyavi sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1999. Je členom formácie s názvom S.K.I.N., v ktorej pôsobia aj hudobníci Yoshiki, Gackt, a Sugizo. Prvé vystúpenie mali v roku 2007 v Kalifornii, pričom toto podujatie označujú za japonský koncert storočia. Na konte má niekoľko sólových albumov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies