Japonský rýchlovlak musel núdzovo zastaviť, pasažierov vydesil had

NETKY.SK • 27 September 2016, 15:28 • 2 min
Japonský rýchlovlak musel núdzovo zastaviť, pasažierov vydesil had

TOKIO - Jeden z vysokorýchlostných japonských vlakov Šinkansen musel v pondelok núdzovo zastaviť po tom, ako si jeden z pasažierov všimol, že na opierke na ruky pasažiera sediaceho pred ním je omotaný malý had s dĺžkou 30 centimetrov.

slovakia

left justify in out

Plaz strávil na opierke približne 50 minút, kým si ho nemenovaný pasažier všimol a informoval o tom vlakových sprievodcov. Tí sa následne snažili zistiť, či niekto z cestujúcich nestratil hada, avšak nikto sa neozval. Taktiež ich informovali, že vlak bude mať neplánovanú zastávku v meste Hamamacu, kde do vlaku nastúpila železničná polícia, ktorá hada vyniesla von.

 

Vlak o minútu neskôr pokračoval v jazde, pričom do cieľovej stanice v Hirošime dorazil bez meškania. Polícia neskôr v spolupráci so zoológmi zistila, že šlo o užovku, hoci pôvodne si mysleli, že by mohlo ísť o pytóna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona