Japonský herec Ken Watanabe má rakovinu žalúdka, zistil to na bežnej prehliadke

NETKY.SK • 10 Február 2016, 08:56 • 2 min
Japonský herec Ken Watanabe má rakovinu žalúdka, zistil to na bežnej prehliadke

TOKIO - Japonský herec Ken Watanabe má rakovinu žalúdka. Americkému týždenníku People informáciu potvrdili jeho zástupcovia.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatšesťročný herec sa o diagnóze dozvedel počas bežnej lekárskej prehliadky. V súčasnosti sa nachádza v nemocnici v Japonsku, kde sa zotavuje po endoskopickej operácie. Pre zdravotné problémy musel odložiť pôsobenie v broadwayskom predstavení The King and I. "Rád by som vás požiadal o porozumenie v súvislosti s krátkym odkladom môjho účinkovania v New Yorku," uviedol herec, ktorému v roku 1989 diagnostikovali akútnu myeloidnú leukémiu.


Ken Watanabe je medzinárodne známy napríklad z filmov Posledný samuraj (2003), Gejša (2005), Batman začína (2005), Listy z Iwo Jimy (2006), Upírov pomocník (2009), Shanghai (2010), Počiatok (2010) alebo Godzilla (2014). Na konte má nominácie na Oscara, Critics Choice Award, Screen Actors Guild Award i Zlatý glóbus, ktoré mu v roku 2004 vynieslo stvárnenie Katsumota v dobrodružnej historickej dráme Posledný samuraj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies