Japonský filmový festival ponúkne v Košiciach a Bratislave štyri súčasné filmy

NETKY.SK • 8 Február 2023, 11:00 • 2 min
Japonský filmový festival ponúkne v Košiciach a Bratislave štyri súčasné filmy

KOŠICE/BRATISLAVA - Prehliadku štyroch súčasných japonských filmov ponúka 17. ročník Japonského filmového festivalu, ktorý odštartuje v stredu o 17.00 h v košickom Kine Úsmev. Na budúci týždeň sa presunie do Bratislavy. TASR o tom informovala Zuzana Ondrejková Želinská z japonského veľvyslanectva.

slovakia

left justify in out

Úvod festivalu bude patriť rodinnej komédii o samoživiteľke s názvom Obento, ktoré nenávidím. Diváci si budú môcť pozrieť aj film natočený podľa románu Hľadá sa mačka či drámy Rieka Takacu a Kaviár na pikantný spôsob. Festival potrvá v Košiciach do štvrtka (9. 2.). V Kine Mladosť v Bratislave je naplánovaný na 16. až 19. februára. Všetky filmy budú uvádzané v japonskom jazyku s anglickými, ako aj slovenskými titulkami. Vstup je voľný. "Festival organizujeme v rámci našich aktivít a snáh zameraných na prehĺbenie záujmu o Japonsko a pochopenie jeho kultúry Slovákmi," dodalo Veľvyslanectvo Japonska v SR, ktoré ho organizuje aj v spolupráci s Japan Foundation. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies