Japonský cisársky pár odcestoval do Británie na oslavy jubilea kráľovnej Alžbety

NETKY.SK • 16 Máj 2012, 11:20 • 2 min
Japonský cisársky pár odcestoval do Británie na oslavy jubilea kráľovnej Alžbety

Japonský cisársky pár odcestoval do Británie na oslavy jubilea kráľovnej Alžbety - Politika Japonský cisár Akihito dnes pred odletom z Tokia do Británie povedal, že spoločne s cisárovnou Mičiko chcú osobne zablahoželať britskej kráľovnej Ažbete II. k 60.

slovakia

left justify in out

img

Japonský cisár Akihito dnes pred odletom z Tokia do Británie povedal, že spoločne s cisárovnou Mičiko chcú osobne zablahoželať britskej kráľovnej Ažbete II. k 60. výročiu jej nástupu na trón.
      Cisársky pár dnes odcestoval z Japonska na oslavy "diamantového jubilea" britskej kráľovnej. V piatok sa zúčastní na bankete, ktorý organizuje kráľovná spolu s ďalšími akciami pri príležitosti jubilea. Japonský cisársky pár cestuje do zámoria prvýkrát od roku 2009. Akihitovi, ktorý má 78 rokov, dali lekári pri operácii srdca vo februári by-pass, ale zdá sa, že sa dostatočne zotavil.
      Do Japonska sa vrátia v nedeľu 20. mája.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies