Japonsko odoprelo Paris Hiltonovej vstup do krajiny

NETKY.SK • 22 September 2010, 11:13 • 2 min
Japonsko odoprelo Paris Hiltonovej vstup do krajiny

Japonsko odoprelo Paris Hiltonovej vstup do krajiny - Celebrity Dedičke hotelového impéria, milionárke Paris Hiltonovej odopreli vstup do Japonska. Informovali o tom dnes japonskí predstavitelia pre imigráciu.

slovakia

left justify in out

img

Dedičke hotelového impéria, milionárke Paris Hiltonovej odopreli vstup do Japonska. Informovali o tom dnes japonskí predstavitelia pre imigráciu.
      Hiltonová (29) v pondelok priznala pred súdom v Las Vegas vinu v prípade prechovávania kokaínu. Americká celebrita zaplatí pokutu vo výške 2000 dolárov (1500 eur) a odslúži 200 hodín verejnoprospešných prác. Prominentnej milionárke súd zároveň vymeral ročný podmienečný trest. Prokurátor ju varoval, že za akékoľvek porušenie podmienky pôjde na rok do väzenia.
      Na základe japonského zákona môžu imigračné úrady odoprieť vstup tým osobám, ktoré boli odsúdené za priestupky spojené s drogami. Hiltonová mala dnes predstaviť svoje módne návrhy a parfumy na tlačovej konferencii v Tokiu.
      "Odchádzam domov a teším sa na návrat do Japonska niekedy v budúcnosti," povedala Hiltonová novinárom na tokijskom letisku.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies