Japonsko: Na severovýchode krajiny zaznamenali zemetrasenie s magnitúdou 6,0

NETKY.SK • 23 Marec 2011, 08:06 • 2 min
Japonsko: Na severovýchode krajiny zaznamenali zemetrasenie s magnitúdou 6,0

Japonsko Na severovýchode krajiny zaznamenali zemetrasenie s magnitúdou 6,0 - Svet Dvanásť dní po ničivom zemetrasení a množstve dotrasov zasiahlo severovýchod Japonska zemetrasenie s magnitúdou 6,0. Japonskí meteorológovia ho zaznamenali v stredu o 7.

slovakia

left justify in out

img

Dvanásť dní po ničivom zemetrasení a množstve dotrasov zasiahlo severovýchod Japonska zemetrasenie s magnitúdou 6,0. Japonskí meteorológovia ho zaznamenali v stredu o 7.12 h miestneho času (utorok 23.12 h SEČ).
      Varovanie pred cunami úrady nevydali, zemetrasenie bolo cítiť aj v prefektúre Fukušima, kde v poškodenej atómovej elektrárni ešte stále hrozí tavenie jadra.
      Pri zemetrasení s magnitúdou 9,0 (a následnej vlne cunami z 11. marca) prišlo podľa oficiálnych informácií o život najmenej 9200 ľudí, viac ako 13.780 je stále nezvestných.
Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona