Japonské sestry chceli ukradnúť 109 vecí s logom Hello Kitty

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 15:31 • 2 min
Japonské sestry chceli ukradnúť 109 vecí s logom Hello Kitty

TOKIO - Isté sestry Kana a Jošino Horišita z japonskej prefektúry Hirošima zatkli vo štvrtok 3. júla pre podozrenie z pokusu o krádež 109 produktov s logom Hello Kitty.

slovakia

left justify in out

Medzi vecami, ktoré sa Japonky snažili odcudziť z obchodu v meste Higašihirošima ešte v piatok 20. júna, boli napríklad kozmetické tašky alebo perá v celkovej hodnote 76-tisíc jenov (v prepočte približne 546 eur). Počas toho, ako dvojica vynášala veci z obchodu, ich však pristihla strážna služba. Z miesta činu sa im aj napriek tomu podarilo utiecť. Polícia ich neskôr identifikovala pomocou záberov z bezpečnostnej kamery. Obe sestry sa nakoniec k pokusu o krádež priznali.

 

V dome 24-ročnej Kany, ktorá pracuje ako poisťovacia agentka, a o dva roky mladšej nezamestnanej Jošino potom policajti objavili ďalších 700 kusov rôznych výrobkov, medzi ktorými boli postavičky Hello Kitty, japonského Anpanmana či Disney figúrky. Tie môžu podľa polície pochádzať z ďalších štyroch obchodov, ktoré rovnako nahlásili krádeže. Niekoľko vecí už vraj stihli predať prostredníctvom internetu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies