Japonská spoločnosť prenajíma falošných priateľov, ktorí zapózujú na vašich selfie

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 09:12 • 2 min
Japonská spoločnosť prenajíma falošných priateľov, ktorí zapózujú na vašich selfie

TOKIO – Japonská spoločnosť najíma falošných priateľov pre ľudí, ktorí si chcú spraviť selfie, aby vyzerali populárnejší.

slovakia

left justify in out

Firma s názvom Family Romance, podľa britského denníka Daily Mail, pošle hercov, aby pózovali na fotografiách ľudí, ktorí chcú byť na sociálnych sieťach populárnejší.

 

Za poplatok 8-tisíc jenov (asi 65 eur) za „kamaráta“, strávia herci so samotárom dve hodiny, aby si spravil toľko fotografií, koľko len chce.

 

Fotografie môže potom zdieľať na Instagrame, Facebooku a Twitteri.

 

Family Romance dokonca poskytuje „priateľov“ aj na udalosti ako narodeninové oslavy, drinky po práci a dokonca aj na svadby.

 

Niektorí chcú dokonca vyzerať dobre po rozchode a ukázať svojej ex, ako veľmi zabávajú bez nich.

 

Spoločnosť má katalóg ľudí, v ktorých si môže ich klient vybrať koho konkrétne za „priateľa“ chce.

 

Na stránke spoločnosti nechávajú ľudia odkazy, ako boli spokojní so službami. Jedna žena napísala, že san a pláži stretla s “priateľmi”, s ktorými sa tam pofotila a fotografie zverejnila na svojom blogu a Instagrame.

 

Ďalší zákazník napísal na stránku Family Romance: „Chcel som 10 „priateľov“, aby pózovali na mojej narodeninovej oslave v známom tokijskom hoteli. Vypili sme zopár drinkov a spravili sme si veľa selfies.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies