Japonská polícia zistila totožnosť rozštvrtených tiel deviatich ľudí

NETKY.SK • 10 November 2017, 06:46 • 2 min
Japonská polícia zistila totožnosť rozštvrtených tiel deviatich ľudí

TOKIO - Japonská polícia zistila totožnosť všetkých deviatich ľudí, ktorých rozštvrtené telá sa našli koncom októbra v byte 27-ročného muža žijúceho v meste Zama ležiaceho 35 kilometrov juhozápadne od japonského hlavného mesta Tokio v prefektúre Kanagawa.

slovakia

left justify in out

Ide o 20-ročného muža a osem žien vo veku od 15 do 26 rokov. Tri z obetí boli žiačky strednej školy.

 

Predpokladaný páchateľ polícii počas výsluchov povedal, že s väčšinou obetí sa zoznámil prostredníctvom sociálnej siete Twitter, kde umiestnili odkazy, že chcú spáchať samovraždu. Ponúkol im, že to urobia spolu a tiež sľúbil, že pomôže ľuďom s problémami. On sám používal svoje konto na Twitteri na kontaktovanie ľudí so samovražednými myšlienkami.

 

Na hrozný objav narazila polícia v rámci pátrania po nezvestnej 23-ročnej žene pochádzajúcej z mesta Hačiódži, ležiaceho asi 21 kilometrov severozápadne od Zamy. Vvyšetrovatelia najprv objavili chladiaci box, v ktorom sa nachádzali hlavy dvoch ľudí oddelené od tela. Neskôr našli chladiace boxy s časťami ďalších siedmich tiel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona