Japonská J-League prerušená do konca marca

NETKY.SK • 14 Marec 2011, 12:45 • 2 min
Japonská J-League prerušená do konca marca

Japonská J-League prerušená do konca marca

slovakia

left justify in out

img

Vedenie japonského futbalového zväzu z dôvodu ničivého zemetrasenia rozhodlo o odložení všetkých zostávajúcich marcových zápasov J-League. Otázna je tiež účasť reprezentačného tímu na Copa America. V pondelok o tom informovali japonské médiá.
      Celkovo 41 zápasov prvej a druhej futbalovej ligy v Japonsku sa odohrá v neskoršom termíne, ktorý sa ešte len určí. Podľa šéfa súťaže Kazumi Ohigašiho pripadá najskorší možný termín dohrávok na júl, keď by sa japonská reprezentácia mala objaviť v Argentíne ako hosť na Copa America.
      Ohigaši okrem toho informoval, že v prípade nezlepšenia situácie sa počíta s odkladom aj ďalších zápasov, čo by viedlo k výraznému zásahu do futbalového kalendára pre rok 2011. "Sme vo veľmi vážnej situácii. Nevieme garantovať úplnú bezpečnosť na všetkých štadiónoch a preto sme sa rozhodli zrušiť až do konca marca všetky zápasy. Termíny sú natesnané a preto nemáme inú možnosť než odohrať tieto zápasy v júli," uviedol Ohigaši.  

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona