Japonská firma Kasai chystá na Slovensku výrobu komponentov pre autá, na Slovensku zriadi dcérsku spoločnosť

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 16:48 • 2 min
Japonská firma Kasai chystá na Slovensku výrobu komponentov pre autá, na Slovensku zriadi dcérsku spoločnosť

BRATISLAVA - Japonská spoločnosť Kasai Kogyo Co Ltd, ktorá je výrobcom komponentov pre interiéry automobilov, plánuje v septembri zriadiť na Slovensku dcérsku spoločnosť Kasai Slovakia s.r.o., pričom bude jej jediným vlastníkom. Založenie tejto dcérskej firmy predstavuje investíciu v objeme 10 mil. eur.

slovakia

left justify in out

Kasai Slovakia sa tiež bude zaoberať produkciou a predajom komponentov pre automobilové interiéry. Informovala o tom vo štvrtok na svojej internetovej stránke agentúra Reuters.


Firma Kasai Kogyo podľa údajov na jej internetovej stránke v účtovnom roku 2016 dosiahla čistý zisk vo výške 9,017 mld. jenov (JPY) pri čistých tržbách na úrovni 222,537 mld. JPY. Čistý zisk tak medziročne posilnil, keďže v predchádzajúcom roku bol v objeme 8,543 mld. JPY pri čistých tržbách 237,992 mld. JYP.

(1 EUR = 124,25 JPY)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona