Japonka sa priznala k zabetónovaniu štyroch novorodencov! Zabíjala ich pre chudobu

NETKY.SK • 21 November 2017, 11:03 • 2 min
Japonka sa priznala k zabetónovaniu štyroch novorodencov! Zabíjala ich pre chudobu

TOKIO - Japonská polícia zatkla 53-ročnú ženu, ktorá sa priznala, že pred dvoma desaťročiami zabetónovala do vedier svojich štyroch novorodencov. Na políciu to prišla oznámiť sama s tým, že ju k priznaniu prinútil pocit viny. Muži zákona neskôr u nej doma našli ľudské pozostatky v štyroch vedrách.

slovakia

left justify in out

Žena podľa jej výpovede uložila novorodencov do betónu v rokoch 1992 až 1997. Ako dôvod uviedla chudobu, ktorá jej nedovoľovala sa o deti postarať. Majumi Saito pracovala na polovičný úväzok, podrobnosti o nej, jej rodine a príčine smrti novorodencov zatiaľ nie sú známe.

Napriek tomu, že Japonsko má tretiu najväčšiu ekonomiku na svete, chudoba je naďalej problémom najmä medzi ženami. Krajina neposkytuje sociálnu podporu ako napríklad cenovo dostupné škôlky pre deti pracujúcich matiek, či konzultácie a psychologickú pomoc na zvládnutie stresu a rodičovských povinností.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona