Japonec Muto dal prednosť Mainzu pred Chelsea Londýn

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 12:47 • 2 min
Japonec Muto dal prednosť Mainzu pred Chelsea Londýn

TOKIO - Japonský futbalový reprezentant Jošinori Muto uprednostnil bundesligový Mainz pred anglickým majstrom Chelsea Londýn. Podľa utorňajšej informácie agentúry Reuters 22-ročný hráč japonského FC Tokio podpíše zmluvu s nemeckým tímom preto, lebo sa bojí, že na Stamford Bridge nedostane veľa príležitostí.

slovakia

left justify in out

Očakáva sa, že Muto potvrdí informáciu vo štvrtok. Mladý útočník už má na konte 11 štartov v drese Japonska, prvý reprezentačný gól strelil minulý september do siete Venezuely (2:2). Profesionálnu kariéru začal v Tokiu len minulý rok, v 33 ligových zápasoch strelil 13 gólov. To je nový rekord nováčika tamojšej J-League. V dobrých výkonoch pokračuje aj v novej sezóne, keď v desiatich zápasoch strelil osem gólov.

 

Chelsea, ktorá začiatkom roka podpísala svoju rekordnú sponzorskú zmluvu s japonským výrobcom pneumatík Jokohamou, núkala za Muta 700 miliónov jenov (cca 5,24 miliónov eur).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies