Japonec Honda: Máme na štvrťfinále, potom sa môže stať zázrak

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 13:06 • 2 min
Japonec Honda: Máme na štvrťfinále, potom sa môže stať zázrak

TOKIO - Japonský futbalista Keisuke Honda je presvedčený, že tím úradujúceho ázijského šampióna má všetky predpoklady na to, aby na MS 2014 v Brazílii postúpil do štvrťfinále.

slovakia

left justify in out

Potom už je podľa ofenzívneho stredopoliara milánskeho AC možné všetko.
     

"Modrí Samuraji", ktorí sa v základnej C-skupine stretnú postupne s Pobrežím Slonoviny, Gréckom a Kolumbiou, pricestovali do dejiska šampionátu počas víkendu. "V prvom rade si myslím, že máme na 100% na to, aby sme postúpili zo skupiny," povedal Honda pre japonský športový denník Nikkan. "Potom sa už na majstrovstvách sveta môže stať čokoľvek. Sme dostatočne dobrí na to, aby sme sa kvalifikovali do štvrťfinále. Samozrejme, že potrebujeme mať všetkých hráčov zdravých a ak nebudeme robiť zbytočné chyby, tak štvrťfinále je reálne. Potom už sa môže stať zázrak."
     

Najväčší doterajší úspech japonského futbalu na "World Cupe" sa datuje do roku 2002, keď Japonci organizovali záverečný turnaj spoločne s Kórejskou republikou a dotiahli to do osemfinále. Do osemfinále MS sa kvalifikovali aj o štyri roky neskôr v Juhoafrickej republike.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies