Japonec (23) držal dievča (15) dva roky v zajatí

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 12:44 • 2 min
Japonec (23) držal dievča (15) dva roky v zajatí

TOKIO - Japonská polícia dnes zatkla 23-ročného muža podozrivého z únosu trinásťročného dievčaťa, ktoré držal dva roky v zajatí, kým mu počas uplynulého víkendu neušlo. Informovali o tom dnes japonské médiá.

slovakia

left justify in out

Muža zatkli po prepustení z nemocnice, uviedla agentúra Kjódo. Predtým sa pokúsil podrezať sa nožom. Polícia ho objavila zraneného v pondelok v stredojaponskom meste Šizuoka.

 


Podozrivý sa priznal k únosu v súčasnosti už 15-ročného dievčaťa pred dvoma rokmi a povedal vyšetrovateľom, že ju predtým nepoznal, informovala tlačová agentúra DPA.


Dievčaťu sa podarilo utiecť z mužovho bytu v Tokiu, keď išiel v nedeľu na nákup a zabudol ju zamknúť, a následne zatelefonovala matke a polícii.


Tínedžerka sa stratila 10. marca 2014. Pred jej zmiznutím ju naposledy videli, ako hovorí s mladým mužom pred domom, v ktorom bývala, v meste Asaka neďaleko Tokia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies