Japonci sa hanbia za rozhodcu Nišimuru

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 15:52 • 2 min
Japonci sa hanbia za rozhodcu Nišimuru

TOKIO - Japonskí futbaloví fanúšikovia prostredníctvom sociálnych médií vyslovili ľútosť a hanbu nad chybným verdiktom svojho krajana Juičiho Nišimuru, ktorý ovplyvnil otvárací duel MS vo futbale.

slovakia

left justify in out

Nišimura nariadil v 71. minúte pokutový kop, keď brazílsky útočník Fred dramaticky padol v pokutovom území po ľahkom kontakte s Chorvátom Dejanom Lovrenom. Neymar následnú výhodu využil a poslal domácich do vedenia 2:1. V 26. min pritom ukázal domácemu hrdinovi Neymarovi "iba" žltú kartu, pričom niektorí odborníci si myslia, že zákrok na Luku Modriča mohol byť potrestaný aj tvrdšie.

 

 

Tvoriví užívatelia obliekli Nišimuru do brazílskeho dresu. Veľkej kritiky sa mu dostalo aj od Nika Kovača, trénera Chorvátska. "Bolo to chybné rozhodnutie," povedal Kovač a to bolo ešte jedno z jeho jemnejších vyjadrení. 

 

Nišimura rozhodoval aj štyri zápasy MS 2010. Iróniou je, že tam nešetril práve "kanárikov", keď vo štvrťfinále ukázal Felipemu Melovi červenú kartu a poslal ho v zápase proti Holandsku predčasne pod sprchy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona