Japonci prišli s poriadne uleteným nápadom! Ponúkajú virtuálne výlety do najobľúbenejších destinácii na svete

NETKY.SK • 16 Február 2018, 07:47 • 2 min
Japonci prišli s poriadne uleteným nápadom! Ponúkajú virtuálne výlety do najobľúbenejších destinácii na svete

TOKIO – Japonská spoločnosť prišla s netradičným nápadom. Svojim klientom a nadšencom cestovania ponúka virtuálne výlety do najobľúbenejších destinácii na svete.

slovakia

left justify in out

Ľudia, ktorí majú radi cestovanie a zároveň málo času, si môžu objednať fiktívny výlet u tejto japonskej spoločnosti do svojej obľúbenej destinácie, bez toho, aby z Japonska vystrčili nos. Spoločnosť prišla so skutočne zvláštnym nápadom, ako ľuďom spríjemniť voľný čas a naimitovať cestu do minimálne štyroch najvyhľadávanejších miest na svete.

 

Celé sa to odohráva v jednej budove, pričom postup je veľmi jednoduchý a navyše ľuďom šetrí čas strávený pri balení si kufrov či zdĺhavého odbavovania na medzinárodných letiskách. Stačí prísť a o ostatné sa postará príjemný personál, ktorí vás usadí vo virtuálnom lietadle.

 

Let do destinácie trvá približne dve hodiny. Pre autentickosť môžete zažiť aj turbulencie. Keď priletíte do cieľa, môžete sa kochať krásami Paríža, New Yorku, Ríma či Havaja a to len vďaka 3D okuliarom a vytvorenej virtuálnej realite. Tie dostanete automaticky, hneď ako vkročíte na palubu, kde sa o vás po celý čas postarajú letušky. Na palube sa pritom netlačíte s ďalšou stovkou cestujúcich, lietadlo je vytvorené len pre 12 ľudí.  

 

Celý takýto výlet vás pritom vyjde iba na 60 USD. „Príde mi otravné plánovať si výlet a navyše vyjde ma aj draho. Preto je super, ak si môžem vychutnať dovolenku bez týchto mínusov," uviedol jeden zo spokojných klientov, cestujúci Takaši Sakano.

 

O netradičný cestovateľský zážitok je taký záujem, že už teraz sa záujemcovia „bijú“ o miesto a kapacity sú plne vypredané na dva roky dopredu!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies