Japonci prepustili reprezentačného trénera Aguirreho

NETKY.SK • 3 Február 2015, 10:31 • 2 min
Japonci prepustili reprezentačného trénera Aguirreho

TOKIO - Vedenie Japonskej futbalovej asociácie prepustilo trénera reprezentácie Javiera Aguirreho. Dôvodom je fakt, že mexický kouč je zapletený do škandálu spojenom s manipulovaním výsledku zápasu v španielskej lige. Informovala o tom agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Aguirre figuruje medzi 41 osobami, ktoré sa mali podieľať na ovplyvnení duelu La Ligy na konci sezóny 2010/2011 medzi Realom Zaragoza a Levante UD (2:1). Aguirre v tom čase pôsobil ako tréner Zaragozy a jeho tím sa po víťazstve vyhol zostupu do nižšej súťaže.
      

Mexičan v auguste minulého roka nahradil na lavičke japonského národného tímu Taliana Alberta Zaccheroniho, ktorý odstúpil po neúspešnom svetovom šampionáte v Brazílii. Na januárovom Ázijskom pohári v Austrálii vypadli Aguirreho zverenci vo štvrťfinále po jedenástkovom rozstrele so Spojenými arabskými emirátmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies