Janus smeruje do majstrovského Litvínova, chýba podpis

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 08:21 • 2 min
Janus smeruje do majstrovského Litvínova, chýba podpis

LITVÍNOV - V pražskej Sparte sa Jaroslav Janus po odchode zo Slovana Bratislava vôbec nepresadil, ale predsa by mal zostať v najvyššej českej hokejovej súťaži, a to rovno v majstrovskom tíme. Ako informoval server hokej.cz, vedenie Litvínova usilovne pracuje na príchode 25-ročného slovenského brankára.

slovakia

left justify in out

"Rokujeme s ním aj jeho agentom. Myslím si, že sme viac-menej dohodnutí na parametroch zmluvy, ktorá zatiaľ ešte nie je podpísaná. Agentovi som poslal predbežné odsúhlasenie. Keď sa vrátime zo sústredenia v Turecku, boli by sme radi, ak by sa Jaroslav Janus zapojil do spoločnej prípravy," uviedol generálny manažér litvínovského klubu Robert Kysela. Tím po vydarenej sezóne opustila jednotka Pavel Francouz (Čeľabinsk).


Janus stihol v závere základnej časti českej extraligy naskočiť do piatich duelov, v ktorých neoslnil - dostal v priemere až 4,56 gólu a mal iba 84,87- percentnú úspešnosť zásahov. V play-off zasiahol do troch zápasov.


Prešovský rodák odštartoval kariéru v zámorí, takmer tri sezóny absolvoval v juniorskej OHL, potom chytal v AHL za Norfolk Admirals a v ECHL v drese Floridy Everblades. V drafte nováčikov NHL si ho v júni 2009 vybral klub Tampa Bay Lightning, ale do profiligy sa mu nepodarilo prepracovať. V KHL odchytal za Slovan 113 stretnutí v základnej časti a 2 v play-off.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona