Janukovyč sa v piatok súkromne stretol s Putinom v Soči

NETKY.SK • 8 Február 2014, 11:21 • 2 min
Janukovyč sa v piatok súkromne stretol s Putinom v Soči

BOČAROV RUČEJ - Ruský prezident Vladimir Putin sa v otvárací deň zimných olympijských hier v Soči súkromne stretol so svojím ukrajinským náprotivkom Viktorom Janukovyčom. Novinárov o tom dnes podľa agentúry Reuters informoval Putinov poradca pre zahraničnú politiku Jurij Ušakov.

slovakia

left justify in out

Schôdzka Putina s Janukovyčom, ktorý vo svojej vlasti čelí už dlhší čas masovým protestom, sa všeobecne očakávala. Moskva najnovšie zmrazila pomoc Ukrajine, až kým nebude vedieť, kto bude vymenovaný za premiéra namiesto prorusky orientovaného Mykolu Azarova, ktorý minulý týždeň s cieľom upokojiť opozíciu podal demisiu.
      

"V priebehu (olympijských) hier došlo k vzájomnému kontaktu (medzi Putinom a Janukovyčom). Bola to súkromná schôdzka počas otváracieho ceremoniálu," povedal Ušakov. Odmietol však spresniť, o čom obaja štátnici hovorili a či sa na niečom dohodli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies