Janowicz sa odhlásil zo Šanghaja, Kližan nad čiaru

NETKY.SK • 1 Október 2013, 08:52 • 2 min
Janowicz sa odhlásil zo Šanghaja, Kližan nad čiaru

ŠANGHAJ - Poľský tenista Jerzy Janowicz sa odhlásil z budúcotýždňového turnaja ATP World Tour Masters 1000 Rolex v čínskom Šangaji.

slovakia

left justify in out

Nad čiaru hlavnej súťaže dvojhry sa tým posunul Martin Kližan, ale nie je známe, či 24-ročný Bratislavčan využije túto príležitosť. Pre problémy s ľavým zápästím chýbal 13. - 15. septembra v bratislavskom zápase so Švédmi v 1. kole play-off o zotrvanie v I. skupine euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov (3:2 pre domácich) a neskôr zrušil svoj štart na tohtotýždňovom turnaji v Pekingu.

Zverenec Martina Damma Kližan figuroval v marci na 26. priečke vo svetovom rebríčku, momentálne je na 103. priečke a čelí výzve zmestiť sa do hlavnej singlovej súťaže na januárových melbournských grandslamových Australian Open. Vo dvojhre naposledy hral 27. augusta a v 1. kole newyorských US Open nazbieral proti domácemu kvalifikantovi Donaldovi Youngovi iba dva gemy v troch setoch, ťahá sériu štyroch nezdarov. 

Z oprávnených tenistov nebude v Šanghaji okrem semifinalistu Wimbledonu Janowicza štartovať ani tretí muž renkingu, Brit Andy Murray, ktorý minulý týždeň podstúpil operáciu chrbta. Pred Kližanom sa posunul nad čiaru Čech Lukáš Rosol. Prvý náhradník teraz je Nemec Florian Mayer. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies