Janov po dlhšom čase víťazne, Kucka: Potvrdili sme, že sme silný tím

NETKY.SK • 10 Február 2015, 12:41 • 2 min
Janov po dlhšom čase víťazne, Kucka: Potvrdili sme, že sme silný tím

RÍM - Futbalisti FC Janov so slovenským reprezentantom Jurajom Kuckom mali v pondelok opäť dôvod na radosť. Po nepresvedčivých výsledkoch v uplynulom období sa im podarilo naplno bodovať, keď v zápase 22. kola Serie A triumfovali na ihrisku Lazia Rím tesne 1:0. Naposledy sa Janovčania tešili z ligového víťazstva 7. decembra v súboji s AC Miláno.

slovakia

left justify in out

"Konečne sme po dlhom čase vyhrali a nie nad ľahkým súperom, ale proti Laziu. Musím povedať, že nám to proti nim ide a ak si dobre pamätám, tak sme ostatných sedem zápasov proti nim vyhrali. Potvrdili sme, že sme silné mužstvo a že sa chceme pobiť o čo najlepšie umiestnenie v tabuľke," uviedol pre svoj oficiálny web Kucka, ktorý odohral celý zápas. "Včera začalo trošku lepšie Lazio, ale v 30. minúte po faule na Nianga bol vylúčený brankár Lazia a mali sme výhodu pokutového kopu, ktorý využil Perotti. Navyše sme 60-minút hrali o jedného viac. Zápas sme mohli rozhodnúť už skôr, mali sme viacero šancí, ale nevyužili sme ich. Našťastie nás to nestálo body a odvážame si domov dôležité víťazstvo," zhodnotil.

 

FC Janov sa aktuálne v tabuľke nachádza na 7. mieste s 32 bodmi. Lazio má o dva viac a je o priečku vyššie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies