Jánošík sa zranil na sústredení MŠK a odcestoval do Žiliny

NETKY.SK • 15 Február 2016, 11:42 • 2 min
Jánošík sa zranil na sústredení MŠK a odcestoval do Žiliny

ČATEŽ - K futbalistom MŠK Žilina sa v nedeľu na sústredení v slovinskom meste Čatež pripojila dvojica slovenských reprezentantov do 19 rokov László Bénes a Nikolas Špalek, ktorí docestovali z medzinárodného turnaja tejto vekovej kategórie v španielskej La Mange.

slovakia

left justify in out

Naopak, kemp úradujúceho fortunaligového vicemajstra nútene opustil Lukáš Jánošík. "Protihráč mi celou váhou pristúpil členok. Neviem, čo s tým mám, nemôžem poriadne dostúpiť. Mierne sa to od sobotného stretnutia (NK Olimpija Ľubľana /Slovin./ - MŠK Žilina 0:2, pozn.) zlepšilo, musím však absolvovať vyšetrenie. Ak to bude zlé, nevyhnem sa operácii, ale to je najhoršie riešenie, ktoré sa, dúfam, nepotvrdí," uviedol na oficiálnej internetovej stránke žilinského klubu strelec gólu v spomenutom zápase Jánošík. Zdravotné problémy má tiež Ernest Mabouka. Kamerunský pravý obranca sa pre chorobu stále nezapojil do tréningového procesu MŠK, no jeho stav sa lepší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona