Jánoš skončil na lavičke Senca, novým trénerom Tibenský

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 16:21 • 2 min
Jánoš skončil na lavičke Senca, novým trénerom Tibenský

SENEC - V slovenskom druholigovom futbalovom klube ŠK SFM Senec prišlo k trénerskej zmene: doterajšieho kormidelníka Antona Jánoša vystriedal Marián Tibenský. Informuje o tom portál corgonliga.sk.

slovakia

left justify in out

Jeden z ašpirantov na postup do najvyššej súťaže Corgoň ligy figuroval po jesennej časti a devätnástich odohraných kolách na 3. mieste iba s trojbodovým odstupom na lídra z Podbrezovej. Futbalistom Senca však nevyšiel úvod do jarnej časti II. ligy a hoci tímu od Slnečných jazier naďalej aktuálne patrí "bronzová" priečka, ich odstup od vedúcej Dunajskej Stredy je v súčasnosti už sedembodový.
Zverenci Antona Jánoša po domácom nerozhodnom výsledku s Michalovcami v 20. kole (2:2) a odložení následného duelu v Dubnici nad Váhom síce zdolali poslednú Ružinú (2:0), potom však opäť v domácom prostredí zaváhali a v 23. kole uhrali s predposledným mužstvom klasifikácie Liptovským Mikulášom len bezgólovú remízu. Víkendová nečakaná a navyše vysoká prehra 1:4 v Šali s Duslom v stretnutí 24. kola znamenala pre skúseného 55-ročného lodivoda A. Jánoša koniec jeho pôsobenia v seneckom klube. "Zmena na trénerskom poste bola len logickým vyústením nelichotivej situácie," uvádza web corgonliga.sk.

Mariána Tibenského vedenie klubu od Slnečných jazier už predstavilo mužstvu, nový šéf realizačného tímu ŠK SFM Senec absolvoval so svojimi zverencami prvý tréning už v pondelok popoludní. Premiéru na lavičke Senca zažije v piatkovom domácom súboji 25. kola proti Partizánu Bardejov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies