Jankovičová sa na pokraji prehry pohádala so S. Williamsovou

NETKY.SK • 21 Február 2014, 12:28 • 2 min
Jankovičová sa na pokraji prehry pohádala so S. Williamsovou

BRATISLAVA - Takmer rok od kontroverzie počas finále v Charlestone sa medzi americkú terajšiu líderku svetového rebríčka tenistiek Serenu Williamsovú a srbskú bývalú jednotku renkingu Jelenu Jankovičovú vrátila vo štvrtkovom štvrťfinále v Dubaji stará téma.

slovakia

left justify in out

"Hodláš to robiť znova?" nahlas sa spýtala Serena po sťažnostiach Jankovičovej u empajrového rozhodcu Kadera Nouniho, že príprava súperky na príjem trvá pridlho a laxná pozícia je vyrušujúca. Srbka v predmetnom geme za stavu 2:6, 2:5 vyrovnala z 0:40 na zhodu a mala aj dva gembaly, napokon však neodolala. Vlani na zelenej antuke prehrala 6:3, 0:6, 2:6, v bilancii zo vzájomných duelov teraz zaostáva 4:9 aj vinou aktuálnej šnúry piatich nezdarov. 
"Ako dlho mám čakať?" vypenila Jankovičová minulý rok. "Kým budem pripravená," odvetila S. Williamsová. Neskôr v interview ešte na kurte prízvukovala, že rešpektuje každú súperku a podľa toho sa aj správa, neradno však vraj tlačiť na pílu. Jankovičová teraz na tlačovej besede uviedla: "O nič nešlo. Ona dnes bola lepšou hráčkou, ale v určitej chvíli akoby si to neuvedomovala." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies