Janet Jackson sa vydá tento rok na svetové turné

NETKY.SK • 16 Máj 2015, 14:32 • 2 min
Janet Jackson sa vydá tento rok na svetové turné

USA - Americká speváčka Janet Jackson plánuje tento rok odštartovať svetové turné.

slovakia

left justify in out

Interpretka, ktorá práve dnes oslavuje 49. narodeniny, o tom informovala prostredníctvom videa na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. V príspevku tiež fanúšikom sľúbila, že sa tento rok môžu tešiť na "novú hudbu".


Janet Jackson má na konte desať sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ posledný s názvom Discipline vydala vo februári 2008. Medzi jej najväčšie hity patria single Nasty, Rhythm Nation, That's the Way Love Goes, Together Again, All for You alebo Scream, ktorý nahrala spolu s už zosnulým bratom Michaelom Jacksonom. Na celom svete predala viac ako 100 miliónov kópií nahrávok a patrí tak k najúspešnejším speváčkam v histórii. Počas kariéry získala 32 Billboard Music Awards, 12 American Music Awards, päť Grammy a nominovali ju na Oscara aj na Zlatý glóbus.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies