Janet Jackson priznala, že sa vlani vydala za milionára z Kataru

NETKY.SK • 27 Február 2013, 08:19 • 2 min
Janet Jackson priznala, že sa vlani vydala za milionára z Kataru

Janet Jackson priznala, že sa vlani vydala za milionára z Kataru - Celebrity Americká speváčka a herečka Janet Jackson priznala, že je už niekoľko mesiacov vydatá. Jej manželom je katarský milionár Wissam Al Mana.

slovakia

left justify in out

img

 Americká speváčka a herečka Janet Jackson priznala, že je už niekoľko mesiacov vydatá. Jej manželom je katarský milionár Wissam Al Mana. Štyridsaťšesťročná Američanka s ním chodila približne dva roky a vlani sa s ním mala zasnúbiť, pričom médiá špekulovali aj o svadbe, ktorú podľa ich spoločného vyjadrenia už majú za sebou. "Klebety o našej extravagantnej svadbe jednoducho nie sú pravdivé. Vlani sme sa zosobášili na súkromnej, pokojnej a krásnej ceremónii," uviedli manželia vo vyhlásení, ktoré speváčka v pondelok zverejnila na svojej stránke janetjackson.com.

Pre sestru zosnulého Michaela Jacksona to bola už tretia svadba. V roku 1984 sa zosobášila s kamarátom z detstva a spevákom Jamesom DeBargeom, no krátko na to sa rozviedli a ich manželstvo v roku 1985 anulovali. V marci 1991 sa jej mužom stal tanečník, skladateľ a režisér René Elizondo, Jr. Koncom 90. rokov ale stroskotalo aj toto manželstvo, rozviedli ich v marci 2000. Speváčka pred Al Manom chodila so spevákom Jermainom Duprim, s ktorým sa rozišla v roku 2009. 

Janet Jackson má na svojom konte desať sólových štúdiových albumov. Najnovší z nich s názvom Discipline vydala vo februári 2008. Medzi jej najväčšie hity patria single Nasty, Rhythm Nation, That's the Way Love Goes, Together Again a All for You. Na celom svete predala viac ako 100 miliónov kópií nahrávok, a tak patrí k najúspešnejším speváčkam v histórii. Počas kariéry získala 15 American Music Awards, šesť Grammy, 33 Billboard Music Awards, jednu Emmy a nominovali ju na Oscara aj na Zlatý glóbus. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies