Jane Fondová prezradila v Centre pre liečbu znásilnených súkromné tajomstvo

NETKY.SK • 29 September 2014, 08:55 • 2 min
Jane Fondová prezradila v Centre pre liečbu znásilnených súkromné tajomstvo

LOS ANGELES - Americká herečka Jane Fondová povedala v nedeľu pred publikom aktivistov a filantropov, že jej matku pohlavne zneužívali a nakoniec spáchala samovraždu. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Fondová prezradila toto súkromné tajomstvo v meste Beverly Hills v kalifornskom okrese Los Angeles na podujatí pri príležitosti 40. výročia Centra pre liečbu znásilnených, ktoré poskytuje komplexnú liečbu zdarma pre obete sexuálneho útoku. 
      

Svetoznáma herečka moderovala dopoludňajšiu charitatívnu akciu Nadácie pre znásilnených, ktorej cieľom bolo zozbierať financie v sídle Greenacres miliardára Rona Burkleho v Beverly Hills. Jane Fondová uviedla, že pri písaní svojich pamätí zistila, že jej matka bola ako dievča zneužívaná. Herečka dodala, že skutočnosť, že sa to dozvedela, jej pomohla pochopiť určité matkino správanie pred samovraždou, keď mala Fondová 12 rokov.
      

Na podujatí spojenom s "brunchom" (raňajkami a obedom zároveň) sa zúčastnili aj herci David Schwimmer a Eric McCormack či herečky Viola Davisová, Emmy Rossumová a Lily Tomlinová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies