Jančuška skončil v Poprade, vedenie klubu s ním nepredĺžilo zmluvu

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 18:55 • 2 min
Jančuška skončil v Poprade, vedenie klubu s ním nepredĺžilo zmluvu

POPRAD - Milan Jančuška nebude pokračovať vo funkcii hlavného trénera hokejového extraligistu HK Poprad. Vedenie klubu spod Tatier s ním nepredĺžilo spoluprácu, ktorá podľa kontraktu skončí na konca apríla.

slovakia

left justify in out

"Vedenie klubu sa po dohode rozhodlo nepokračovať v spolupráci s trénerom Milanom Jančuškom, ktorému na striedačke HK Poprad k 30. aprílu končí zmluva. Mužstvo Popradu viedol takmer tri sezóny. Do tímu postupne zapracoval mladé talenty a každú sezónu hráči pod jeho vedením zlepšovali umiestnenie v tabuľke, až prišiel nedávny vrchol v podobe semifinálovej účasti proti Košiciam. Za prácu a dosiahnuté výsledky klub HK Poprad Milanovi Jančuškovi ďakuje a do ďalšej kariéry mu praje veľa úspechov," uviedol v oficiálnom vyjadrení zaslanom TASR výkonný riaditeľ klubu Tibor Turan. 
     

Milan Jančuška zasadol na trénerskú stoličku pod Tatrami na konci novembra 2012, keď na nej vystriedal Jozefa Škraka. Napriek opakujúcim sa problémom s udelením extraligovej licencie na začiatku uplynulých sezón doviedol Poprad trikrát do play off. Dvakrát s ním síce skončil vo štvrťfinále, no v tejto sezóne sa už "kamzíci" ocitli pred bránami finále, do ktorého ich však po celkovom triumfe 4:1 na zápasy nepustil neskorší šampión z Košíc. V minulosti viedol skúsený tréner na Slovensku ešte aj Liptovský Mikuláš, Žilinu či práve Košic. V Poľsku trénoval tri roky Nowy Targ a následne ďalšie dva KH Sanok. Vo februári tohto roka viedol spoločne s Vladimírom Országhom Olympijský výber SR, ktorý odohral turnaj Euro Ice Hockey Challenge vo Viedni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies