Janais sa teší, že bude mať počas sviatkov pokoj

NETKY.SK • 23 December 2018, 08:37 • 2 min
Janais sa teší, že bude mať počas sviatkov pokoj

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Janais sa teší, že bude mať počas sviatkov aspoň na niekoľko dní úplnú pohodu a pokoj.

slovakia

left justify in out

„Budeme pozerať s deťmi rozprávky, piecť a užijeme si to. Je síce pravda, že manžel pochádza z Bystrice a ja z východného Slovenska, takže sa plánujeme aj presúvať, to ale nastane až o pár dní, až keď sa naozaj dáme dokopy. Minimálne do 26. decembra budeme sami s deťmi, a keď nám bude už veľa, pôjdeme pozrieť rodinu. Záleží mi na tom, aby sme sviatky prežili v pokoji, lebo december je veľmi rozlietaný a keďže s manželom hráme v kapele, často sme obaja preč od detí, tak im to chceme cez sviatky vynahradiť,“ poznamenala v rozhovore pre agentúru SITA.

Na Vianoce podľa vlastných slov netúži po žiadnom špeciálnom darčeku. „Ja som si uvedomila, že už ani neviem, čo by som mala na Vianoce chcieť. Pred rokom som mala veľkú radosť z nového mikrofónu. Vždy som mala káblový a minulé Vianoce som dostala konečne kvalitnú handku. Síce som si ju vypýtala, ale aj tak ma veľmi potešila. A potom mi ju ukradli, už mám druhú,“ dodala pobavene.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies