Jana Vertoghena vozí na reprezentačné zrazy stále jeho mama

NETKY.SK • 9 Október 2015, 16:04 • 2 min
Jana Vertoghena vozí na reprezentačné zrazy stále jeho mama

BRUSEL – Určite mnohých z vás vozili rodičia do školy, k starým rodičom alebo na tréningy. Obrancu Tottenhamu Jana Vertoghena vozí na reprezentačné zrazy jeho mama dodnes.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný obranca je v súčasnej dobe s reprezentáciou Belgicka a bude sa snažiť svojmu tímu pomôcť s postupovou definitívou na Euro 2016. Belgicko čakajú posledné dva zápasy kvalifikácie proti Andore a Izraelu. Momentálne im patrí druhá priečka tabuľky skupiny B a na vedúci Wales strácajú jeden bod.

Možno si myslíte, že väčšina futbalistov by sa od hanby prepadla pod zem, keby ich na reprezentačné zrazy vozila mama, avšak Vertoghen je iný. Vôbec sa nehanbí, dokonca je hrdý na svoju mamu a celé to má svoj krásny dôvod.

Prečo teda Vertonghen nemá svoje vlastné auto?
 

Auto, na ktorom ho mama vozí, kúpili jeho rodičia pred 9 rokmi. Vertoghenov otec však zomrel o niekoľko mesiacov neskôr a preto sa jeho mama rozhodla ponechať si vozidlo ako prejav úcty. Do auta už investovali mnoho peňazí, času aj úsilia, aby ho udržali stále pojazdné.

 

Jan v Belgicku nevlastní žiadne auto a jeho matka mu nechce dovoliť žiadne kúpiť, nakoľko by to bolo zbytočné. Väčšinu roka totiž Jan strávi v Anglicku a napokon stále majú pojazdné auto po otcovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies