Jana Vaľová bude opäť kandidovať na primátorku Humenného

NETKY.SK • 19 September 2014, 14:11 • 2 min
Jana Vaľová bude opäť kandidovať na primátorku Humenného

HUMENNÉ - Súčasná primátorka Humenného Jana Vaľová ohlásila svoju opätovnú kandidatúru. Do novembrových volieb pôjde na kandidačnej listine strany Smer – sociálna demokracia.

slovakia

left justify in out

Ako primátorke Humenného sa jej končí prvé volebné obdobie. V uplynulých týždňoch absolvovala stretnutia s občanmi, zástupcami štátnej správy i tretieho sektora o odpočte svojej štvorročnej práce. Ako uviedla, na základe ich reakcií sa rozhodla znovu uchádzať sa o priazeň voličov. Za svoje úspechy v končiacom sa volebnom období považuje pozitívne zmeny, vďaka ktorým sa z Humenného stalo moderné, čisté a zelené mesto. Pribudli v ňom nové mestské nájomné byty, mesto zrekonštruovalo ihriská, obnovilo južnú časť Námestia slobody, opravilo polikliniku a podchod pri železničnej stanici. 

V prípade svojho znovuzvolenia chce nadviazať na dobrú spoluprácu so štátom a pokračovať v premene Humenného na kvalitné miesto pre život jeho obyvateľov. 

 

Náklady na vydanie odpočtovej publikácie aj informačnú kampaň uhradí z vlastných prostriedkov. „Môj plat je dostatočne vysoký na to, aby som ju mohla zaplatiť zo svojich úspor. Som presvedčená, že ľudia majú právo na takéto informácie, aby sa mohli vo voľbách kvalifikovane rozhodnúť. Považujem predloženie odpočtu za prejav novej politickej kultúry a povinnosť voči občanom,“ povedala Vaľová. 

 

Jana Vaľová je poslankyňou Národnej rady SR. Má 49 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona