Jana Kirschner zaspieva na dvojkoncerte v Senci skladby, ktoré nehrala už roky

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 18:43 • 2 min
Jana Kirschner zaspieva na dvojkoncerte v Senci skladby, ktoré nehrala už roky

BRATISLAVA - Na dvojkoncerte s názvom Jana Kirschner & Sima Martausová Best Of v amfiteátri Senec v sobotu 1. augusta uvedie speváčka Jana Kirschner najväčšie hudobné klenoty. Publikum si bude môcť vychutnať výnimočný koncert dvoch uznávaných speváčok.

slovakia

left justify in out

Jana Kirschner poteší fanúšikov aj staršími skladbami, ktoré dlhšie neodzneli. Na koncerte vystúpi s väčšou zostavou hudobníkov. „Zahráme všetky najväčšie hity. Pesničky, ktoré sa nehrali už niekoľko rokov a ktoré si práve na tomto koncerte môžu vypočuť fanúšikovia nielen posledných, ale aj starších albumov. Je to výnimočný koncert, pretože zaznejú aj veci z albumov V cudzom meste, Pelikán, Veci, čo sa dejú, Shine, či piesne od Petra Hapku a Michala Horáčka. Okrem klasickej kapely si s nami zahrá aj Marcel Comendant na cimbal a Braňo Dugovič na klarinete, takže predstavíme aj piesne z albumov Moruša a Krajina Rovina. Bude to pestré, krásne, ženské a budeme sa snažiť priniesť nezabudnuteľný letný koncert,” uviedla pre médiá Jana Kirschner.
     

Na dvojkoncerte Best Of čaká na publikum v Senci trojhodinový koncert plný ženskosti, krásnych hlasov a kvalitnej hudby. Jana Kirschner ďalšiu spoluprácu so slovenskou pesničkárkou Simou Martausovou v budúcnosti nevylučuje.
     

„So Simonou nás čaká spoločné vystúpenie aj v novembri a keďže máme spoločnú kapelu, je veľmi pravdepodobné, že ešte spolu niečo pripravíme. Myslím si, že Sima priniesla a obnovila na Slovensku opäť niečo, čo tu chýbalo. A to je pesničkárstvo. Píše si svoje texty aj hudbu, a práve to jej dodáva uveriteľnosť a pravdivosť. Mnohí si myslia a označujú  jej tvorbu za detskú alebo naivnú, no ja si myslím, že ona píše tak, ako to cíti a aká v skutočnosti je. V tom je jej najväčšia sila. Navyše hrá s mojou kapelou a ľuďmi, s ktorými ja hrám od roku 1997, takže sa rozhodne je na čo tešiť,“ spresnila skúsená speváčka.
     

 

Jana Kirschner, ktorá žije s partnerom Eddiem Stevensom a deťmi v Londýne, sa na každú návštevu Slovenska veľmi teší. Okrem dvojkoncertu so Simou Martausovou si oceňovaná speváčka plánuje vychutnať letné dni na Slovensku. „Teším sa, že budem v lete na pár dní na Slovensku. Mám rada byť v lete doma, nedá sa to porovnať so žiadnou krajinou na svete. Vždy sa na návštevu domova veľmi teším,“ dodáva Jana.
     

Speváčka nedávno predstavila posledný singel z albumu Moruša: Čierna s názvom Duch mesta. Na jeseň plánuje hudobne aj vizuálne zaujímavú šou pod názvom Moruša: Čierna Tour 2015. Vstupenky na dvojkoncert Jany Kirschner a Simy Martausovej sú dostupné prostredníctvom siete Ticketportal. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies