Jana Kirschner pridáva na jesennom turné druhý koncert v Bratislave

NETKY.SK • 7 August 2016, 10:53 • 2 min
Jana Kirschner pridáva na jesennom turné druhý koncert v Bratislave

BRATISLAVA - Jana Kirschner ohlásila návrat na klubové pódiá.

slovakia

left justify in out

Po ročnej pauze, na prelome mesiacov september a október, sa predstaví domácemu publiku v šiestich mestách, s novým komorným programom, s novou zostavou a s podtitulom Takmer sólo. Nakoľko už dva mesiace pred začiatkom turné je bratislavský koncert v Divadle P. O. Hviezdoslava vypredaný, bude mať hlavné mesto aj druhé vystúpenie.

 

„Dostali sme veľa správ od ľudí, ktorí si nestihli kúpiť lístok na jeseň do Bratislavy. Sme príjemne prekvapení, že Divadlo P. O. Hviezdoslava sa vypredalo dva mesiace pred začiatkom turné. Pridávame preto aj druhý bratislavský koncert. V ten istý deň, 5. októbra, na tom istom mieste v Divadle P. O. Hviezdoslava a so skorším začiatkom o 18.00 h,“ uviedla pre médiá speváčka.

 

Na šiestich koncertoch sa slovenská speváčka postupne predstaví v Trnave (29. 9.), Topoľčanoch (30. 9.), Banskej Bystrici (1. 10.), Žiline (2. 10.), Košiciach (3. 10.) a dvakrát v Bratislave (5. 10.).

Popri prípravách a skúškach na turné Jana Kirschner tradične lieta medzi Londýnom a Bratislavou, skladá nové pesničky a koncertuje na festivaloch. Najbližšie sa na Slovensku ukáže na Grape festivale v Piešťanoch. „O tomto vystúpení sme s kapelou dlho debatovali, keďže na Grape budem mať premiéru. Som rada, že sa to konečne podarilo a verím, že to bude stáť zato,“ dodala speváčka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona