Jana Kirschner pokrstí Amulet Zdenky Prednej

NETKY.SK • 15 November 2013, 11:37 • 2 min
Jana Kirschner pokrstí Amulet Zdenky Prednej

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Zdenka Predná pokrstí 18. novembra album Amulet (2013). Počas podujatia, ktoré sa bude konať v bratislavskom Nu Spirit Clube, predstaví naživo aj skladby z novej nahrávky.

slovakia

left justify in out

Sprevádzať ju bude kapela v zložení Marek Gregor (bicie), Radovan Gregor (basgitara), Martin Mikloš (klávesy), Ladislav Tvrdý (gitara) a Peter Sandanus (saxofón). "Krst bude pre kamarátov, ale aj pre fanúšikov. Zahráme asi 10 skladieb. Päť starých a päť nových. Samozrejme, bude tam niekoľko zaujímavých hostí z albumu Amulet. Ktorí to sú, sa nechajte prekvapiť," prezradila Predná.

Krstnou mamou novinky sa stane Jana Kirschner. "Krstnou mamou je Janka Kirschner, lebo ju mám rada ako osobu, aj ako speváčku a tiež sa podieľala na mojom albume s pesničkou Kam ma nesie," dodala speváčka. 

Amulet obsahuje jedenásť piesní, z ktorých väčšinu bývalá SuperStaristka nahrávala pod producentským dohľadom Martina Šrámka a Andreja Hrušku zo štúdia Littlebeat. Novinka obsahuje aj duet s Vojtěchom Dykom s názvom Walk in my shoes. Na albume spolupracovali aj Lyrik, Idea, Losos zo skupiny Noisecut či Igor Sabo. 

Dvadsaťdeväťročná Zdenka Predná pochádza z Banskej Štiavnice a hudobnú kariéru odštartovala v prvom ročníku súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde skončila na 4. mieste. Debutovala v roku 2005 albumom Sunny Day, po ktorom nasledovali nahrávky Zdenka Predná (2007) a Srdce z bubliny (2009). V roku 2005 získala cenu Aurel v kategórii Objav roka. Minulý rok spolupracovala na albume Daleko blíž spomínaného českého rappera Ideu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies