Ján Sýkora sa v Plzni trápi: Ako cudzinec by som mal byť viac produktívny

NETKY.SK • 31 Október 2014, 11:55 • 2 min
Ján Sýkora sa v Plzni trápi: Ako cudzinec by som mal byť viac produktívny

PLZEŇ - Nie práve idylické obdobie zažíva v českej extralige slovenský hokejista v službách Plzne Ján Sýkora. Po trinástich odohratých zápasoch v sezóne má na konte iba päť bodov (4+1), napriek hernému trápeniu však nechýba v nominácii reprezentačného trénera Vladimíra Vůjteka na novembrový Nemecký pohár v Mníchove.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný útočník verí, že posledné dva extraligové duely pred reprezentačnou prestávkou proti pražskej Slavii a Mladej Boleslavi mu vylepšia náladu. "Prišlo to tak ďaleko, že sa mi zdá o tom, že nedávam góly," priznal v rozhovore pre iDnes.cz. Vlani prišiel Sýkora z Banskej Bystrice na západ Čiech s povesťou strelca, ktorú sa mu však zatiaľ nedarí úplne napĺňať. V tomto ročníku dokonca odohral tri stretnutia v druhej najvyššej českej súťaži za Havlíčkův Brod. "Nie som v pohode, to je jasné. Ako cudzinec by som mal byť viac produktívny. Teraz mám päť bodov, to je slabé. Snažím sa a bojujem, čo je v mojich silách. So svojou postavou nie som žiadny 'búrač', ale i tak driem na maximum."

 

Trápi sa však celý tím, nielen Sýkora. V uplynulých štyroch dueloch vyhrala Plzeň iba jeden, pričom v nich strelila dokopy len päť gólov. V tabuľke patrí mužstvu s 19 bodmi až desiate miesto. "Nejde nám to. Všetci to chceme zlomiť, ale nesype sa to. Keď leží deka na všetkých, je to zložité. Na tréningu sme v pohode, tam nám to padá, ale potom príde zápas a všade sme o krok pozadu. To, čo sa teraz deje, mrzí všetkých, hráčov, trénerov aj vedenie," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona