Ján Laco si zranil koleno, bude pauzovať niekoľko dní

NETKY.SK • 27 Marec 2013, 13:50 • 2 min
Ján Laco si zranil koleno, bude pauzovať niekoľko dní

TVRDOŠÍN - Brankár Ján Laco si na stredajšom tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie v príprave pred májovými majstrovstvami sveta poranil koleno. Ako informuje oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), tridsaťjedenročný gólman odcestoval z Trstenej domov do Liptovského Mikuláša a čaká ho niekoľkodňový oddych.

slovakia

left justify in out

"Brankár Ján Laco odcestoval domov, kde sa dolieči. Poranil si na tréningu koleno, no našťastie vyšetrenie magnetickou rezonanciou nepotvrdilo vážnejšie zranenie. Koleno má opuchnuté a potrebuje oddych. Veríme, že v priebehu týždňa, možno ôsmich dní, by sa mohol znova pripojiť k mužstvu,“ povedal po stredajšom predpoludňajšom tréningu generálny manažér reprezentácie Otto Sýkora. Už v utorok sa s výberom SR rozlúčil pre problémy s kolenami obranca Richard Stehlík.

V stredu predpoludním absolvovali slovenskí reprezentanti tréning na ľade. Popoludní hráči SR urobili radosť mladým hokejovým nadšencom autogramiádou a trénera Vladimíra Vůjtka s útočníkmi Brankom Radivojevičom a Liborom Hudáčkom čaká diskusia s deťmi z miestneho hokejového klubu. 

"Celý región tu žije hokejom a aj touto akciou chceme zvýrazniť podporu kvalitnej práci s mladými hokejistami,“ uviedol Otto Sýkora, ktorý v stredu absolvoval aj pracovné stretnutie s primátormi Tvrdošína, Trstenej a Námestova. "Jedným z bodov, o ktorom budeme rozprávať, je aj príprava projektu ‘SR 18’, čiže centralizovanej prípravy reprezentácie tejto vekovej kategórie. V prípade, že sa projekt uskutoční, radi by sme mali reprezentačné družstvo sústredené práve tu na Orave,“ doplnil ešte pred stretnutím pre HockeySlovakia.sk Otto Sýkora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies