Ján Laco otvoril v Liptovskom Mikuláši novú tréningovú halu pre širokú verejnosť

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 18:10 • 2 min
Ján Laco otvoril v Liptovskom Mikuláši novú tréningovú halu pre širokú verejnosť

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - V Liptovskom Mikuláši v sobotu popoludní slávnostne uviedli do plnej prevádzky novovybudovanú tréningovú hokejovú halu.

slovakia

left justify in out

JL Aréna, ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti starého mestského zimného štadióna, nesie vo svojom názve iniciálky reprezentačného brankára a iniciátora tohto projektu Jána Laca.
      

"Najmä pre našich nástupcov prepotrebný priestor stojí a funguje, hoci sme na výstavbu nečerpali žiadne fondy ani inú finančnú podporu. Vyriešili sme si to sami, čo je znak toho, že tomuto projektu naozaj veríme. Ľadová plocha je otvorená pre širokú verejnosť a dúfam, že bude mať kto na nej stále korčuľovať," uviedol pre TASR Laco, člen neziskovej organizácie Hokejové talenty Liptova.
      

Reprezentačný tréner Vladimír Vůjtek zdôraznil, že podobné tréningové hokejové haly potrebujú všetky slovenské mestá. "Je skvelé, že tu sa chopili iniciatívy aktívni slávni odchovanci na čele s Jánom Lacom a vracajú svojmu rodnému mestu, čo im dalo v mladosti. Verím, že si z nich zoberú príklad ďalší veľkí hráči a takýchto moderných hál vyrastie po celom Slovensku čo najviac," vyzdvihol.
      

"Napokon je všetko, ako má byť, hoci to bolo oveľa komplikovanejšie a zdĺhavejšie, ako sme predpokladali, najmä schvaľovací proces bol mimoriadne náročný. V tejto chvíli je podstatné, že investícia na úrovni 1,5 milióna eur, vrátane spoločnej novej strojovne pre obe haly, začína naplno slúžiť svojmu účelu," dodal konateľ spoločnosti JL Aréna Branislav Duboš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies