Ján Kozák: Zo zranenia Martina Škrtela som smutný

NETKY.SK • 23 December 2015, 12:45 • 2 min
Ján Kozák: Zo zranenia Martina Škrtela som smutný

BRATISLAVA - Trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Jána Kozáka zarmútilo zranenie Martina Škrtela.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, kapitán národného tímu nedohral v drese anglického klubového zamestnávateľa FC Liverpool nedeľňajší duel 17. kola tamojšej Premier League na trávniku vo Watforde pre problémy s pravým zadným stehenným svalom. Nútená absencia dôrazného stopéra bude podľa kormidelníka A-tímu SR trvať takmer dva mesiace.


"Som z toho smutný," priznal tréner Ján Kozák, ktorý na margo 31-ročného skúseného obrancu pochádzajúceho z Ráztočna ešte skonštatoval: "Samozrejme, že sme s Martinom v spojení a o jeho zranení sme sa rozprávali. V utorok absolvoval vyšetrenie. Nevyzerá to s ním najlepšie. Lekári tvrdia, že tých šesť až osem týždňov by mal byť mimo futbalu. Až potom môže začať s prípravou, čiže nie je to dobré."


Prvotné prognózy anglických médií hovorili až o trojmesačnej absencii handlovského rodáka. "Po rôznych chýroch okolo môjho zranenia by som chcel povedať, že dĺžka liečenia nepotrvá tri mesiace. Pre zranenie stehenného svalu a šľachy budem mimo hry šesť týždňov. Budem tvrdo pracovať na tom, aby som sa čo najskôr dal zdravotne dokopy. Verím, že sa vrátim ešte silnejší ako predtým. Ďakujem všetkým za podporu," napísal Martin Škrtel prostredníctvom svojho konta na Instagrame.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies