Ján Kozák ml. trénerom juniorov Slovana

NETKY.SK • 4 August 2015, 09:48 • 2 min
Ján Kozák ml. trénerom juniorov Slovana

BRATISLAVA - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Ján Kozák ml. sa po stopách svojho otca rovnakého mena dal na trénerskú dráhu.

slovakia

left justify in out

Syn kouča národného tímu SR sa stal kormidelníkom rezervy bratislavského Slovana. Juniorku "belasých" viedol už v nedeľňajšom stretnutí úvodného kola základnej časti II. ligy 2015/2016 - skupina Západ. Pre niekdajšieho tvorcu hry Artmedie Petržalka, s ktorou zažil najslávnejšie obdobie tohto klubu vrátane postupu do skupinovej fázy Ligy majstrov, to však nebola úspešná premiéra. Jeho zverenci totiž v domácom prostredí podľahli FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 1:2.

 

"Pri mužstve som týždeň. Klub mi ponúkol možnosť, aby som si vyskúšal trénovanie. Zvykám si na novú pozíciu. Ako lodivod mám iný pohľad na dianie na ihrisku. Premiéra chutila trpko, ale verím, že to bude už len lepšie a lepšie," uviedol pre utorkové vydanie denníka Šport 35-ročný J. Kozák ml., ktorý nahradil vo funkcii hlavného kouča Tibora Jančulu. Ten sa presunul na post asistenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies