Ján Kozák má svoju biografiu

NETKY.SK • 1 December 2015, 10:36 • 2 min
Ján Kozák má svoju biografiu

BRATISLAVA - Úspešný tréner slovenských futbalových reprezentantov má svoju biografiu, ktorá vychádza v týchto dňoch pod názvom "Ján Kozák, príbeh futbalového rebela."

slovakia

left justify in out

Približuje bohatý futbalový, ale aj súkromný život 61-ročného rodáka z Matejoviec nad Hornádom, ktorý si ako jediný Slovák zahral na futbalových majstrovstvách Európy (rok 1980 v Taliansku) a zároveň priviedol na ne aj slovenský reprezentačný výber ako kouč (kontinentálny šampionát bude v roku 2016 vo Francúzsku).

 

Kniha, ktorá má 180 strán a vydalo ju Ottovo nakladateľstvo, detailne popisuje úspešnú kvalifikáciu ME 2016, ponúka pohľady do zákulisia, názory osobností, spoluhráčov, spolupracovníkov a najbližších ľudí na Jána Kozáka. Jej súčasťou je bohatá štatististická časť a viac ako 150 farebných a čiernobielych fotografii nielen z futbalového, ale aj rodinného prostredia.

 

Autorom knihy je športový publicista Michal Zeman, ktorý mapuje osudy slovenských športových osobností a prináša pohľady aj na najväčšie futbalové podujatia. Je to už jeho štrnásta športová publikácia. S Jánom Kozákom sa fanúšikovia môžu stretnúť v stredu 2. decembra od 17.00 h na veľkej autogramiáde v košickom Auparku v kníhkupectve Panta Rhei, kde bude podpisovať aj svoju novú knihu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies