Ján Keselý berie účinkovanie v seriáli ako veľký dar

NETKY.SK • 24 August 2015, 13:48 • 2 min
Ján Keselý berie účinkovanie v seriáli ako veľký dar

BRATISLAVA - Slovenský herec Ján Keselý považuje účinkovanie v seriáli Divoké kone (2014) za dar. „Je podľa mňa veľká náhoda, že ma vybrali, no ja som sa tej náhody veľmi rád chytil,“ zasmial sa v rozhovore pre agentúru SITA.

slovakia

left justify in out

„Beriem to ako veľké šťastie,“ dodal herec. So zapamätaním si textov podľa vlastných slov nemá takmer žiadny problém. „Stala sa počas nakrúcania jedna aféra, že mi texty vypadli, no vtedy som sa necítil vnútorne veľmi dobre a jedno s druhým. Bolo to niečo, čo už sa nesmie opakovať, ale vo všeobecnosti s textami, čo sa týka pamäte, veľký problém nemám,“ priblížil Keselý. „Najnáročnejšie pre mňa je, keď mám hrať pocit, ktorý sa absolútne nezhoduje s mojím. Som v herectve ešte nováčik, teraz je to rok, odkedy som začal točiť Divoké kone a predtým som nemal s hraním žiadne skúsenosti. A keď mám zlú náladu a režisér odo mňa chce, aby som zahral pozitivitu a energiu, tak s tým zvyknem mať veľký problém, musím sa veľmi snažiť a tlačiť na to,“ vysvetlil.


Onedlho však Keselý nastúpi do prvého ročníka VŠMU, kde sa, ako sám verí, vo svojom remesle časom zdokonalí. „Začínam teraz študovať herectvo, chcem sa do toho ponoriť a veľmi sa snažiť. Chcem si zaslúžiť, že ma prijali a nepremeškať šancu, chcem do toho ísť naplno, je to teraz pre mňa prvoradé,“ uviedol. Dokonca by kvôli štúdiu podľa vlastných slov obetoval i pokračovanie obľúbeného seriálu. „Ak budú Divoké kone pokračovať treťou sériou, nie som si istý, či mi škola dovolí točiť a či budem mať čas,“ naznačil herec. V budúcnosti by si ale chcel zahrať i vo filme. „Dúfam, že sa mi to raz podarí. Mohla by to byť nejaká dráma - som skôr dramatický typ, viac do hĺbky, mám problém hrať také povrchové veci, ale chcem to zmeniť. Dobrý herec by mal podľa mňa vedieť zahrať hocičo,“ uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona