Ján Jasovský ostane na čele NKÚ aj naďalej

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 14:10 • 2 min
Ján Jasovský ostane na čele NKÚ aj naďalej

BRATISLAVA - Predseda Najvyššieho kontrolného úradu (NKÚ) Ján Jasovský, ktorý vo funkcii presluhuje už tri roky z dôvodu absencie nástupcu, návrhu na odvolanie čeliť nebude.

slovakia

left justify in out

Takýto bod chcel do programu schôdze zaradiť Miroslav Kadúc (OĽaNO). Predseda parlamentu Peter Pellegrini (Smer-SD) však o tom ani nedal hlasovať, keďže Kadúc nepredložil svoj návrh písomne.

 

S požiadavkou na zmenu programu rokovania pléna neuspel ani Jozef Kollár (nezaradený), ktorý chcel v pléne hovoriť o programe kvantitatívneho uvoľňovania Európskej centrálnej banky a jeho dosahoch na ekonomiku eurozóny. Kollár tiež žiadal, aby bol na diskusiu pozvaný guvernér Národnej banky Slovenska Jozef Makúch.

 

Daniel Lipšic (nezaradený) zase neúspešne žiadal od vlády predloženie informácie o možnostiach pomoci udelenia azylu a humanitárnej pomoci príslušníkom náboženských menšín na Blízkom východe ohrozených pôsobením Islamského štátu. Rovnako bez úspechu žiadal informácie o kapacitných možnostiach zariadení v pôsobnosti Migračného úradu ministerstva vnútra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies